page-rolunk-level page-rolunk-izzo page-rolunk-level

O nás v kocke

Našim hlavným cieľom je rozšíriť nové moderné technológie, šetrné k životnému prostrediu a rentabilné aj z ekonomického hľadiska, presadiť ich u našich zákazníkov v podobe projektov novej výstavby alebo modernizačných projektov, vrátane vykonania projekčných úloh, prípravy, aj zabezpečenia realizácie.
Venujeme sa modernizácii systémov verejného osvetlenia, vonkajších areálov, halového osvetlenia, dodávame solárne riešenia, budujeme integrované siete nabíjačiek pre elektromobily so systémami verejného osvetlenia. Rozvíjame “zelené” projekty.

Munkatársaink

59ff43a8c3327.jpg

Tóthné Bak Annamária

Vezérigazgató

Az ENER-CON Zrt. vezérigazgatója, 2001 óta a magyarországi villamosenergia-piacon dolgozik.
Közreműködött a magyarországi villamosenergia-piac liberalizációjának előkészítésében, aktív részese az átalakulásnak és támogatója a 2003-ban liberalizált piacra lépő fogyasztóknak. Az elmúlt 15 évben magyar tulajdonú és multinacionális energiakereskedő cégeknél is dolgozott. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a villamos energia nagy- és kiskereskedelem teljes spektrumán, tőzsdén és a bilaterális OTC piacon, valamint e-aukciókon és személyes tendereken egyaránt.

+36 20 239 4108bak.annamaria@enercon.hu

59ff45e7b283d.jpg

Hetzmann Glória

Üzletfejlesztési menedzser


Megújuló energiatermeléssel kapcsolatos tapasztalatát külföldön szerezte egy, a teljes termelési láncot lefedő napelem-gyár telepítési projektben, közreműködve a technológia felvásárlások területén.  Többéves külföldi tapasztalata mellett a hazai városfejlesztésben is dolgozott projektmenedzserként.  2012 óta foglalkozik a napenergia piacával, valamint jelenleg a villamos energia piaccal is.

+36 70 555 4972hetzmann.gloria@enercon.hu

59ff43d208408.jpg

Makra Attila

Az igazgatóság elnöke


A GREP Zrt. igazgatósági tagja, felelős vezetője az értékesítési tevékenységnek és a hazai beruházásoknak, feladata a megvalósítandó projektek számításainak ellenőrzése, valamint részt vesz a cég középtávú stratégiájának kidolgozásában és megvalósításában egyaránt. Kezeli a cég beruházásainak előkészítését és kivitelezéseit.

+36 1 424 0313makra.attila@enercon.hu

59ff41e2091d3.jpg

Szabó Gergő

Az igazgatóság tagja


Ügyvezető partnere az általa alapított vagyonkezelő és befektetési tanácsadó cégnek.
Emellett tulajdonos-ügyvezetője a mintegy 98 éves múltra visszatekintő kapcsológyárnak, a Ganz KK Kft-nek.
Több évtizedes, szerteágazó befektetési és cégvezetési tapasztalattal rendelkezik M&A projektek és corporate finance területén.

+36 1 424 0313szabo.gergo@enercon.hu

59e467ea75ef7.jpg

Munkatárs neve

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipisi cing elit sed do eiusmod tempor.

+361234567munkatars@enercontrade.hu